Til seneste kommentar

Bliver pengene debiteret med det samme, når jeg foretager et køb, eller er det kun reserveret?

Hej!

Når jeg foretager et køb hos dere, bliver pengene trukket direkte fra min konto, eller reserverer ni dem bare indtil min ordre er afsendt?
Kristian

Kommentarer

• Hej Kristian,

Tak fordi du spurgte! 😀

Når du foretager et køb hos os, reserveres kun beløbet, og du vil ikke blive opkrævet, før din ordre er sendt fra vores lager.
    Camilla

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og dit indlæg kan ses af alle. Din e -mail vil aldrig blive vist offentligt.