Til seneste kommentar

Er det muligt at følge min retur? Er det muligt at følge det trin for trin?

Hej,

Jeg har lige registreret og sendt mit retur tilbage, og jeg spekulerer på, om der er en måde, jeg kan følge og se, hvor langt du er nået i håndteringen af mit retur? Så undrer jeg mig også over, hvor lang tid der normalt går fra du returnerer din ordre, til du refunderer mine penge?

Tak!
Thomas Rapporter upassende indhold

Kommentarer

 • Hej Thomas,

  Det er absolut muligt at følge og følge med i de forskellige håndteringstrin, når det kommer til vores returhåndtering. Hver gang vi gør noget med dit retur, opdaterer vi og giver returen en ny status. Du kan se de forskellige statusopdateringer herunder:
  1. Oprettet - Den første status et retur får, når du som kunde opretter/registrerer dit retur online på vores hjemmeside.
  2. Modtaget - Denne status returneres, når den ankommer til vores lager, og vi begynder snart at behandle den.
  3. Godkendt, refunderet - Vi har godkendt og refunderet pengene.
  Vi håndterer hver retur hurtigst muligt, og så snart vi har godkendt en retur, refunderer vi pengene. Præcis hvor lang tid det tager, fra vi godkender og refunderer pengene, til du modtager dem, afhænger lidt af, hvilken betalingsløsning du brugte, da du foretog dit køb. Normalt kan du regne med 2-4 fire bankdage, men det kan som sagt variere.
  Anders

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og dit indlæg kan ses af alle. Din e -mail vil aldrig blive vist offentligt.