Til seneste kommentar

Hvad er forskellen mellem skandinaviske og europæiske standarder for dørhåndtag?

Hej,

Jeg er interesseret i at købe dørhåndtag fra dig, og jeg spekulerer på, hvad forskellen er mellem skandinaviske og europæiske standarder? Hvad skal jeg vælge, hvis jeg bor i Danmark?
Mathilde

Kommentarer

• Hej Mathilde,

Sjovt at du er interesseret i at handle hos os 😊

Nogle af vores dørhåndtag som Helix 200, Tavira og Sintra fås i to forskellige standarder, skandinavisk og europæisk standard. Det, der adskiller dem, er, at de er tilpasset forskellige låsekasser og har forskellige placeringer på skruehullerne. Tommelfingerreglen er, at hvis du bor her i Skandinavien, er det med 99,99% sikkerhed, at det er den skandinaviske standard, du skal have. Bor du derimod uden for Skandinavien, er det den europæiske standard, du skal vælge.

Vi har lavet en guide kaldet "Sådan monteres dine nye dørhåndtag", hvor vi fortæller dig mere om forskellen mellem skandinaviske og europæiske standarder og går igennem, hvad du skal tænke på, når du køber nye dørhåndtag, og hvordan de samles.

Hvis du har flere spørgsmål eller ønsker hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os igen, så hjælper vi dig gerne.

Held og lykke med dine nye dørhåndtag 😊
    Anders