Til seneste kommentar

Hvilken slags læder bruger du på dine lædergreb?

Hej,

Jeg er interesseret i muligvis at skifte greb i mit køkken og har sat nogle af dine lædergreb og vil høre fra dig, hvilken slags læder du bruger på produkterne? Der står, at det er svensk naturgarvet læder, men hvad betyder det egentlig?

Tak for hjælpen!
Mette Rapporter upassende indhold

Kommentarer

  • Hej Mette,

    Spændende at du leder efter nye greb til køkkenet, og at du er interesseret i greb med læder. Mange af vores lædergreb har svensk naturgarvet læder fra Tärnsjö garveri, hvilket betyder, at læderet er helt fri for krom, og det vegetabilske garvede læder er lavet af de fineste skind. I tusinder af år har mennesker garvet læder med garvesyre fra vegetabilske kilder som eg og mimosabark. Tärnsjö Garveri bruger stadig disse miljømæssigt bæredygtige metoder i dag for at sikre, at deres læder har en naturlig overflade, der ældes smukt med en patina, der udvikler sig over tid.

    Vi har også en guide, hvor vi fortæller dig mere om Tärnsjö Garveri og deres læder og gennemgår plejeråd til læderhåndtag og læderknopper. Guiden hedder "Plejeråd for lædergreb & læderknopper".
    Anders

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og dit indlæg kan ses af alle. Din e -mail vil aldrig blive vist offentligt.