Hvor kan jeg finde mit returnummer?

Jeg vil gerne sende min ordre retur, men på returformularen står der, at jeg skal udfylde et returnummer. Jeg har det ikke, hvordan får jeg et returnummer?
Richard

Kommentarer

• Hej Richard,

Tak fordi du kontakter os 😀

Før du returnerer din ordre, skal du registrere returneringen på hjemmesiden. Du logger herefter ind på hjemmesiden og trykker på "Return", så kommer der en sort knap, hvor der står "Tilmeld retur". Når du trykker på den, kommer en liste over dine ordrer frem hos os, og du vælger så den, du ønsker at returnere. Du vælger selv hvilke produkter og hvor mange, og hvis du ønsker det kan du oplyse årsagen til returneringen eller efterlade en kommentar til os, hvis der er nogle oplysninger, du synes vi skal få. Når returneringen er registreret, modtager du en bekræftelsesmail på, at returneringen er registreret samt dit returnummer. Skriv det på returformularen og aflever derefter bare pakken til dit nærmeste postombud. 😊

Håber du fik svar på dit spørgsmål! 😍