Til seneste kommentar

Hvordan logger jeg ind på hjemmesiden?

Hej!

Jeg vil gerne logge ind på min side på din hjemmeside, men når jeg prøver, står der, at det er forkerte loginoplysninger? Hvordan logger jeg ind?
Esther

Kommentarer

• Hej Esther,

Tak fordi du spurgte! 😀

Da du foretog dit første køb hos os, blev der sendt en e-mail til dig med loginoplysninger, det er dem du skal bruge til at logge ind. Hvis du ikke har den e-mail tilbage, skal du blot trykke på "Glemt adgangskode", og nye login-oplysninger vil blive sendt til dig. Glem ikke at tjekke, at du bruger samme e-mailadresse, som da du foretog dit første køb 😊👍
    Camilla