Til seneste kommentar

Hvorfor har jeg ikke modtaget alle de produkter, jeg har bestilt?

Hej,

Jeg modtog min levering i dag, men jeg mangler 2 knopper, som jeg har bestilt. Har I glemt at sende dem?
Katherine

Kommentarer

• Hej Katherine,

Leveringsforsinkelser opstår nogle gange, især nu hvor pandemien og den fremherskende råvaremangel har ramt mange industrier. I sådanne tilfælde vælger vi nogle gange at dellevere en ordre og sende det vi faktisk har på lager så længe, så du som kunde ikke skal vente på hele din ordre. Vi har absolut ikke glemt dig og knopperne bliver sendt så snart de kommer på lager igen! 😃👍
    Camilla

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og dit indlæg kan ses af alle. Din e -mail vil aldrig blive vist offentligt.