Til seneste kommentar

Jeg vil returnere min ordre, hvordan gør jeg det?

Hej,

Jeg købte nogle greb af dig for et stykke tid siden, og desværre passer de ikke, og jeg vil derfor returnere produkterne og spekulerer på, hvordan jeg skal gå videre?
Bjørn

Kommentarer

• Hej Bjørn 😊

Trist at greben ikke passer. At sende en retur til os er virkelig let. Med alle vores ordrer sender vi med instruktioner om, hvordan du foretager en retur, hvor vi let beskriver de forskellige trin i returprocessen. Vi har også udskrevet de forskellige trin nedenfor.

Sådan registreres og sendes din retur:
    1. Start med at logge ind på dit websted ved at klikke på den gamle mand på vores websted.
    2. Klik på retur
      • Vælg den ordre, du vil returnere.
      • Vælg hvilke produkter du vil returnere. Indtast forudsætninger og årsag.
      • Efterlad en besked, hvis du ønsker det.
      • Klik på fortsæt, og så er du færdig!
    3. Du vil derefter modtage en e-mail, der bekræfter, at din retur er registreret.
    4. Brug derefter retursedlen, som du modtog med din ordre, og indsæt den på den samme pakke, som du modtog din ordre i. Indlever derefter pakken på det samme leveringssted, hvor du hentede den.
    BEMÆRK! For at din retur skal godkendes, skal du registrere din retur via vores websted, før du sender pakken tilbage.

Som en del af vores miljøpolitik tilbyder vi ikke gratis retur, men der er en returomkostning på 59kr, som trækkes fra det beløb, der krediteres dit retur.
    Anders