Kan du spore din ordre?

Hej,

Mon ikke det er muligt at spore deres ordre efter at den er blevet sendt, og i så fald hvor?
Lauge

Kommentarer

• Hej Lauge,

Selvfølgelig er det muligt at spore din ordre! Når din ordre er blevet sendt fra os, vil du modtage en meddelelse via e-mail, der bekræfter, at din ordre er blevet sendt. Ved at klikke på linket i e-mailen, vil du kunne spore din ordre trin for trin og se den estimerede ankomstdato og hvilket tidspunkt.

Hvis linket af en eller anden grund ikke virker, kan du altid kopiere det sporingsnummer, du finder i e-mailen, og derefter manuelt søge efter din ordre via PostNords websted.

Du kan også klikke på nedenstående links for at gå direkte til PostNords sporingsside.

PostNord - Spor din ordre
    Anders