Skadet pakke

Hej!

Jeg hentede min pakke i går og der var en skade på pakken og det ser ud til at der mangler en knop, hvordan får jeg hjælp til dette?
Poul

Kommentarer

  • Hej Poul,

    Hvor er det trist at høre, at pakken var skadet!

    Send venligst en mail til vores kundeservice på info@beslagonline.dk og forklar hvad der er sket og send med et billede af den beskadigede emballage så hjælper vi dig selvfølgelig videre med dette 😊
    Camilla

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og dit indlæg kan ses af alle. Din e -mail vil aldrig blive vist offentligt.