Til seneste kommentar

Tilbyder du hjemmeleveringer eller kun levering til udleveringssted?

Hej,

Gad vide om du tilbyder levering hjem? Har handlet hos dig før, og så blev det leveret til posthus, hvilket gik godt, men denne gang ville jeg gerne have det leveret til mit hjem.
Charlotte

Kommentarer

• Hej Charlotte,

Sjovt at du vil handle hos os igen 😊

Ja, selvfølgelig tilbyder vi hjemleveringer! Dette er noget, vi har tilbudt vores kunder i nogle år nu, og vi valgte at starte med det på grund af pandemien for at tilbyde sikrere leverancer til din dør. Når du foretager dit køb, kan du ved kassen vælge, om du vil have det leveret til en udleveringssted, eller om du vil have hjemmelevering.

Hvis du har flere tanker, er du velkommen til at kontakte os igen 😊
    Anders