Tilbyder ni MobilePay?

Hej!

Jeg kan ikke lide at betale med bankkort. Tilbyder du også betaling med MobilePay?
Mads

Kommentarer

  • Hej Mads,

    Vi tilbyder absolut MobilePay som betalingsmulighed! 😀 Du finder alle mulighederne ved kassen og vælg blot den, der passer dig bedst 👍
    Camilla
  • hvordan kommer man til betaling hvad er jeres tlf.
    michal
  • Hej Michal,

    Når du har valgt dine varer og skal "gå til kassen", scroll ned og der er mobilepay som betalingsmulighed. 🙂 Håber dette var nyttigt.
    Frida

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og dit indlæg kan ses af alle. Din e -mail vil aldrig blive vist offentligt.