Til seneste kommentar

Er det rigtigt, at Beslag Online tilbyder en 60-dages fortrydelsesret?

Hej,

Jeg er interesseret i at købe greb og knopper til mit nye køkken, men jeg er ikke helt hundrede på hvilke greb jeg vil have. Så jeg tænkte på at bestille to eller tre forskellige modeller for at se, hvilke der passer bedst. Er det rigtigt, at du tilbyder en 60-dages fortrydelsesret, så jeg kan købe forskellige håndtag og derefter returnere dem, jeg ikke vil beholde?

Kommentarer

 • Hej Bente,

  Dejligt at du kan lide og er interesseret i vores produkter 😊

  Ja, det er rigtigt, at vi tilbyder en 60 dages fortrydelsesret! Dette er noget, vi bare tilbyder pga. at vi har mange kunder ligesom dig, der ikke rigtig ved eller kan beslutte, hvilket produkt du skal vælge. Med en 60-dages fortrydelsesret har du nu mulighed for at bestille de produkter, du vil vælge imellem, og så kan du roligt beslutte, hvilken der er bedst for dig 😊

  Et andet spørgsmål, vi normalt får omkring emnet, er, om det er i OK at åbne produkterne, så du kan mærke og klemme produkterne. Det er helt i OK, men det er vigtigt at huske på, at du ikke skader produkterne på nogen måde. For at vi kan godkende en mulig returnering, skal produkterne returneres i samme stand, som du modtog dem.

  Du kan læse mere om vores leveringsbetingelser, købsbetingelser og returneringer via nedenstående links.

  Læs vores købsbetingelser.

  Læs vores leveringsbetingelser.

  Læs om returneringer og klager.
  Anders

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og dit indlæg kan ses af alle. Din e -mail vil aldrig blive vist offentligt.